Gullsmed A. Lohne AS

Gullsmed A.Lohne er en familiebedrift etablert i 1928, og drives i dag av 3. generasjon Lohne.

I butikken finner du et bredt utvalg av klassiske gullsmed-produkter til fornuftige priser. Vi har gaver som egner seg til  dåp, navnedag, bryllup, store jubileer, fødselsdager og vennegaver.

 Utvalget av klassiske og moderne smykker i ekte gull og sølv er stort og variert, og vi fører kjente merker som Efva Attling, Susanne Friiis Bjørner, Lady Hearth, Gulldia, Pan Jewlery, Sylvsmia, Alexander, Dalvey, Kranz & Ziegler og Quinn.  Du finner også et rikt utvalg av klassiske og tidløse smykker, ringer og ørepynt i hvitt og gult gull, med edelstener, perler og diamanter i ulike størrelser og kvaliteter. I tillegg har vi et stort utvalg bijouteri fra Snö of Sweden og Hjerter.

 Vi fører de fleste mønstre i sølvbestikk, og har et spesielt godt utvalg av bestikk og gaveartikler til barn fra blant annet Pia og Per, Eik barn og Prins og Prinsesse.

 Kjærlighet er viktig for oss, og vi fører derfor et spesielt stort utvalg av forlovelse- gifteringer til gunstige priser fra kjente leverandører som Emotions by Christophersen, Deg og Meg fra Espeland, Shallings, Gestener og Gettmann.

 Velkommen inn til en hyggelig handel!

Bildegalleri

Kontaktinformasjon

Åpningstider

Mandag - Fredag 09.00 - 21.00
Lørdag 09.00 - 18.00
Søndag Stengt