Gullsmed Gams-Haugsøen AS

Bergens mest spennende utvalg – hos oss finner du den helt spesielle gaven!

Med mer enn 85 års erfaring og mesterbrev i gullsmedfaget, kan du føle deg trygg på at vi kan vårt fag. Vi legger stor vekt på kvalitet og service og gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd. Firmaet drives i dag av 3. generasjon gullsmedmester, og vi har to butikker i Bergen. I Lagunen Storsenter har vi vår hovedbutikk, mens vi driver Norges første og hittil eneste Pandora Concept Store på Torgallmenningen.

Vår spesialitet er diamanter, men vi har også et rikt utvalg i gull- og sølvsmykker, perler, forlovelsesringer, bunadssølv, sølvbestikk, dåpsgaver og klokker.

Vi hjelper deg gjerne med de viktigste gavene til de største anledningene, og dem du er aller mest glad i!

NOEN AV VÅRE MERKER:

Smykker:

Pandora – ett av verdens mest kjente smykkebrands. Mest kjent for charms-armbåndene, men vi har også et stort utvalg i ringer, anheng og ørepynt.

Efva Attling – tidløse smykker med mening. Smykkene reflekterer Efvas lidenskap for design, høy kvalitet og «det lille ekstra». Hun inspirerer mange mennesker med kraft, mot og håp gjennom sine smykker som hun kaller «Beauty with a thought.»

Gellner – verdensledende perlefirma med stort utvalg og god design, topp kvalitet perler av alle typer. Stort utvalg i Tahitiperler!

Bjørg Jewellery – Norske designsmykker i sølv. Bjørg har bl.a. vunnet Nåløyet og Costume Awards for god design.

Rivoir – Diamantsmykker i unikt god design og av topp kvalitet. Kun hos oss i Bergen!

Thomas Sabo – Vi har et stort utvalg i Sterling Silver Collection, Love Coins og Charm Club.

Anette Wille – Danske designsmykker med et rått og urbant uttrykk, hovedsakelig i sølv, noe gull.

Coeur de Lion – fargeglade smykker i akryl

C6 – Lekre ringer i karbon med diamanter, både til ham, henne og som gifteringer. Kun hos oss i Bergen!

Manu – tyske designsmykker i sølv med detaljer i gull. Kun hos oss i Bergen!

Fischer Trauringe – forlovelses-/gifteringer for de kresne. Design-ringer produsert i Tyskland. Du kan selv designe dine egne ringer på vår unike interaktive ringdesigner, og disse ringene får du kun hos oss i Bergen!

Klokker:

Festina – et velkjent merke i de fleste europeiske land, og et av de største klokkemerkene i Europa med fortsatt sterk vekst. Sponsor for Tour de France og lanserer hvert år en modellserie i forbindelse med rittet.

Boccia – enkel og stilren design i titan. Et særpreget metall med fortreffelige egenskaper. Overraskende lett, sterkt og behagelig mot huden. Noen klokker har safirglass, resten mineralglass. Japansk urverk. 100% allergisikre!

Candino – klassiske og sporty klokker for både dame og herre. Klokkene har ripefritt safirglass og sveitsisk urverk, altså meget god kvalitet. Candino er et merke under mer kjente Festina Group.

Bildegalleri

Kontaktinformasjon

Åpningstider

Mandag - Fredag 10 - 21
Lørdag 10 - 18
Søndag Stengt